SKG Collect

Zoals op één van de gemeenteavonden al genoemd is, willen we als kerkrentmeesters de overstap gaan maken van papier naar digitaal kerkbalans ophalen. (acceptgiro’s worden per 1 juni 2023 door de banken uit gefaseerd).

We willen degene die digitaal willen gaan geven, vragen om een SKG-account aan te maken. U vindt de link hier: https://site.skgcollect.nl/636/klant/formulier.html

Na het aanmaken van een account krijgt dient u de Apostel app te downloaden.

Hieronder ziet u een instructie video.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook het geven van de digitale collecte willen we met de SKG-app gaan doen zodat alle digitale betalingen binnen 1 app gebeuren. U heeft voor uzelf dan ook een mooi overzicht wat u ook weer kunt gebruiken bij uw belastingaangifte.

We hopen dat veel gemeenteleden hieraan gaan meedoen! We besparen papier en er behoeven minder lopers rond te lopen en we hebben een mooi overzicht.Met het verdwijnen van de acceptgiro verdwijnt er een betaalmethode die vooral geliefd is onder de senioren onder ons en/of gemeenteleden die niet beschikken over een computer en emailadres. Voor die gemeenteleden wordt door ons gezocht naar een passend alternatief. U wordt hierover later nog uitvoerig geïnformeerd.

We laten in een volgende Op de Hoogte weten wanneer we gaan stoppen met Givt maar dit zal nog wel een aantal maanden gaan duren. Wanneer u al een account heeft aangemaakt voor SKG- collect kunt u nog steeds blijven geven met Givt.

Als u vragen heeft over het aanmaken van een account kunt u contact opnemen met Joost de Visser via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2022 (klik hier voor de disclaimer)