kijkmee2      facebook      logohv

Zondagsschool

ouders

Afscheid Juf Atie

Zondag 11 juli stond in het teken van afsluiting zondagschool zo vlak voor de zomervakantie. We hebben elkaar dit jaar weinig gezien en daarom waren we blij met de mogelijkheid om toch elkaar fysiek te ontmoeten. Dit was in de tuin van familie Lekkerkerker. Vandaaruit hebben we een speurtocht over de Kasteellaan gedaan met opdrachten en Bijbelse vragen en met als oplossing 'God gaat met ons mee!'

Voor de groep 8-ers was de afsluiting van het zondagschoolseizoen een definitief afscheid. Zij verlaten de basisschool en daarmee ook de zondagschool. In de dienst zijn ze in het zonnetje gezet en kregen ze een mooi kado mee.
Voor juf Atie Branger was het ook een definitieve afsluiting. In alle bescheidenheid wilde ze hier geen aandacht voor, maar dat is niet helemaal gelukt. Tijdens de ontmoeting in de tuin van familie Lekkerkerker is er een woord van dank uitgesproken. De kinderen hebben mooie kleurplaten gemaakt en deze zijn met een bos bloemen ter afscheid aangeboden.

We kijken terug op een gezellige tijd met elkaar en hopen in het nieuwe seizoen elkaar weer vaker fysiek te ontmoeten! (meer foto's vindt u op onze besloten facebook pagina)

WhatsApp Image 2021 07 12 at 06.10.02

Lees hier het protocol met betrekking tot het Corona Virus

Zondagsschool

Elke zondagochtend komen de kinderen in het Trefpunt bij elkaar.
- De kinderen van groep 1 en 2 beginnen om 10.00 uur in het Trefpunt.
- De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan eerst naar de kerk en voor de preek naar het Trefpunt.
- De kinderen van groep 7 en 8 hebben zondagsschool volgens rooster.

Er is geen zondagsschool tijdens de kerstvakantie, tijdens de dienst Kerk en School en op Christelijke feestdagen.

In de zomervakantie is er zomerzondagsschool, dat wil zeggen dat er alleen zondagsschool is voor de kinderen van groep 1 en 2. Zij gaan eerst naar de kerk en gaan voor de preek naar het Trefpunt. Ook zullen er diensten met kinderen gehouden worden. Tijdens deze diensten worden de kinderen van groep 3 t/m 8 in de kerk verwacht. Wanneer deze diensten zijn, zal in “Op de Hoogte” vermeld worden.

De kinderen van groep 1 en 2 zijn natuurlijk ook welkom tijdens deze diensten, maar er is voor deze groep ook zondagsschool vanaf 10.00 uur.
Op de zondagsschool wordt er gezongen en een Bijbelverhaal verteld. Als er nog tijd over is wordt er een verwerking gemaakt.
Bij een doopdienst worden alle kinderen eerst in de kerk verwacht. Ze zingen de dopelingen en doopouders een lied toe.
Voor de preek gaan de kinderen van groep 1 t/m 6 naar de zondagsschool. Of groep 7 en 8 zondagsschool heeft, hangt af van het rooster.

We besteden aandacht aan de zending en halen elke zondagmorgen zendingsgeld op. Dat besteden we onder andere aan een groepsadoptie in Haïti.

We hebben elk jaar op tweede Kerstdag onze Kerstviering
om 10.00 uur in de kerk. De zondagsschoolleiding hoopt op veel kinderen!

Contactpersoon: