luistermee3       facebook      logohv

Bazar 2018

Op vrijdag 19 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse Bazar!
Gezellig rondneuzen, koopjes scoren, een spelletje doen, tussendoor even op verhaal komen bij een warme kop koffie met heerlijk, huisgemaakt gebak of een verse stroopwafel, mooie prijzen winnen bij het Rad van Avontuur, sjoelen en nog veel meer….. De Bazar heeft iedereen wel iets te bieden en u steunt er meteen een prachtig doel mee: de restauratie van de buitenzijde van ons kerkgebouw, markant middelpunt van het centrum en typerend voor ons dorpsgezicht.
De Bazar wordt gehouden in Het Trefpunt, Iepenlaan 2 te Harmelen.

Wat is er te doen?
Op vrijdag 19 oktober om 12.00 uur gaan de deuren open en start de verkoop van tweede hands goederen, kerst/woondecoratie, antiek & curiosa, boeken, bloemen en planten, vers gebakken wafels en stroopwafels, winterharde violen, fruit, en handwerk. Voor jong en oud zijn er activiteiten, zoals Raden Maar-spelletjes en kinderspelen met leuke prijzen! Aan de bar zijn verse koffie, thee, fris en diverse soorten heerlijk gebak verkrijgbaar.
Tevens wordt er kinderkleding en -schoenen en binnen- en buitenspeelgoed verkocht op vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Avondprogramma voor jong en oud

Om 20.00 uur start het ouderwets gezellige Rad van Avontuur waar weer mooie prijzen zijn te winnen!
’s Avonds wordt ook de schiettent voor jong en oud geopend!

Wie is de beste sjoeler van Harmelen?!

Om 20.00 uur is het weer tijd voor de nu al legendarische Bazar-sjoelcompetitie. Wie durft de uitdaging aan en verslaat de winnaar van 2018, Floor Coljé?
Vooraf thuis oefenen wordt aanbevolen.
Wij hopen u allen te mogen verwelkomen op de Bazar! Vele vrijwilligers zetten zich weer belangeloos in om er samen een topdag van te maken.Uw bezoek wordt dan ook zeer gewaardeerd!

Heeft u vragen, bel dan met Jan van Zijtveld, tel 06- 53 78 46 43.

Namens alle leden van de Bazarcommissie: Tot ziens op 19 oktober!

IMG 4107

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2017 (klik hier voor de disclaimer)