BINGO AVOND voor het GOEDE DOEL!

Beste gemeenteleden/geïnteresseerden,

Vrijdagavond 12 april a.s. organiseren wij als Solid Friends een Bingo avond om geld op te halen voor het goede doel. Deze Bingo avond zal plaatsvinden in het Trefpunt (Iepenlaan 1). Dit event is een mooie kans voor de jongeren om hun steentje bij te dragen aan het steunen van het christelijk werk in Nederland en daarnaast willen we ook een gedeelte van het opgehaalde geld gebruiken voor de Solid Friends avonden. Hier en daar zijn er nog wat dingen die kunnen worden uitgebreid in onze clubruimte “Upstairs”.

Als goed doel is er gekozen voor BEAM; het jongerenmerk van de Evangelische Omroep (EO). BEAM is actief op diverse social media om zo de jongeren te kunnen bereiken en te inspireren om te leven met God. Bovendien wordt de EO-jongerendag georganiseerd door BEAM, dit is een event in Rotterdam Ahoy waar duizenden jongeren naar toe komen om het christelijk geloof te belijden. Dit is een event dat al geruime tijd vanuit de kerk wordt bezocht door onze jongeren! Wij als Solid Friends hebben dit als goed doel gekozen zodat het christelijk geloof wordt uitgedragen naar anderen jongeren zodat er steeds meer jongeren tot geloof mogen komen. Hopelijk wilt u ons hierin steunen. 

Daarnaast kunnen wij geen bingoavond organiseren zonder prijzen. We zijn dan ook nog op zoek naar mooie prijzen en daarbij hebben wij uw hulp nodig! Laat het weten via een berichtje of bel naar Gemma (0638549272).

  • Wat: Bingo avond (opbrengst voor BEAM)
  • Waar: Het Trefpunt, Iepenlaan 1 in Harmelen
  • Wanneer: Vrijdagavond 12 april
  • Tijd: 19.30u inloop, 20.00u aanvang/start 1e bingo ronde
  • Kosten: Entree is gratis, 1 bingokaart voor 2,- en 3 voor 5,- (Betalen via QR-code en met contant is mogelijk)

We hopen u allemaal op vrijdagavond 12 april a.s. te zien voor een gezellige bingo avond! 

Solid Friends

 

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2024 (klik hier voor de disclaimer)