luistermee3 kijkmee2      facebook      logohv

Stroopwafel actie

Stroopwafel-actie Harmelen helpt Roemenië

Al vele jaren ondersteunen wij van uit ons dorp noodlijdende projecten in Roemenië. Volwassenen, jongeren en kinderen die maatschappelijk buiten de boot vallen verdienen onze financiële steun. Dit kunnen we realiseren o.a. met de stroopwafel-verkoop.

A.s. vrijdagavond 11 oktober en zaterdag 12 oktober gaan we weer op pad om langs de deuren wafels te verkopen. Wij zoeken nog mensen die ons hierbij kunnen helpen. Mensen die niet zo ver kunnen/willen lopen, kunnen helpen bij de twee verkooptafels die bij de supermarkten in het dorp staan. 

We starten bij het Trefpunt, Iepenlaan 1. Op vrijdag vanaf 17:00u en zaterdag vanaf 9:30u. Als u wilt helpen, kunt u zich aanmelden bij de verkooptafel in het Trefpunt.

De prijzen van de roomboter wafels zijn: € 2,50 voor 1 pakje,  € 6,50 voor 3 en € 25,- voor een hele doos. Wist u trouwens dat u stroopwafels heel goed kunt invriezen…? 😊

Wij hopen dat we op uw steun kunnen rekenen en een mooi bedrag kunnen realiseren. Trouwens: jongeren kunnen ook bij ons terecht voor hun maatschappelijke stagepunten!

Hartelijke groet,

De leden van de commissie Harmelen helpt Roemenië

stroopwafel

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2020 (klik hier voor de disclaimer)