luistermee3 kijkmee2      facebook      logohv

Diensten komende tijd

Vanuit de kerkenraad

• Tot en met 1 juni 2020 zullen er geen gewone erediensten worden gehouden.
    Ook zal er geen zondagschool en crèche zijn.
  • In plaats daarvan zullen er voorlopig aangepaste erediensten worden gehouden waarbij de kerkgangers enkel bestaan uit de predikant, de ouderling van dienst, de organist en de koster.
  • Alle diensten zullen via Kerk-TV/kerkradio of computer/telefoon/tablet te volgen zijn.
  • Vanaf komende zondag zullen we ook digitaal gaan collecteren, hierover zal meer informatie volgen deze week.

U kunt de diensten volgen zonder een wachtwoord in te voeren omdat de uitzending publiek wordt uitgezonden.
Zoals aangegeven zal de live-uitzending (tijdelijk) zonder wachtwoord te volgen zijn. Dit kunt u doen via de volgende link https://kerkdienstgemist.nl/stations/256 of onderaan deze website.

Voor nadere informatie kunt u onze scriba Joop Branger bellen of e-mailen.
Zijn contactgegevens zijn:
Tel.nr.: 0348-443578
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de kerkenraad krijgt u nog het advies om vooral naar elkaar om te zien en elkaar bij te staan, waar dat nodig is.

Belangrijk
Indien vorenstaande richtlijnen worden achterhaald door de veranderende situatie ten aanzien van de beperking van het Coronavirus zullen wij u hiervan via alle tot onze beschikking staande communicatiemiddelen zo spoedig mogelijk berichten.

2 Diensten Vijverhof en Gaza

Tot en met 1 juni 2020 zijn ook alle diensten in de Vijverhof en Huize Gaza geschrapt.
De reden is het voorkomen van overdracht van het virus naar met name onze kwetsbare ouderen.

Met een hartelijke groet vanuit de kerkenraad.