luistermee3       facebook      logohv

Gospeltheek Shelter Harmelen Reünie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Shelter verdwijnt!!

De locatie wordt gesloopt en daarom kunnen we nog eenmaal vanaf deze plek terugblikken op die goeie ouwe tijd. Vanaf 1990 tot ongeveer 2006 werd de Gospeltheek Shelter goed bezocht door jongeren uit de regio! Hoe leuk is het om elkaar nog eenmaal daar te ontmoeten, herinneringen op te halen, naar (live) muziek te luisteren, te volleyballen en te bbq-en. 

Wanneer:

Zaterdag 25 mei 2019
Shelter is open van 18.00 tot circa 23.00 uur

Globale programma: Inloop vanaf 18:00 uur, BBQ om 19:00 uur, Live muziek om 21:00 uur. Doorlopend zijn er foto's te bekijken, je kan volleyballen, muziek luisteren van de DJ's, en natuurlijk elkaar ontmoeten!

Opgeven BBQ!

bbq shelterEr is een BBQ rond 19 uur. De kosten zijn € 15,00 per persoon exclusief drankjes (non alcoholisch). Je hoeft je alleen op te geven voor de BBQ. Opgeven (voor 18 mei 2019) kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Overmaken op rekeningnummer NL32 RABO 0310 4921 14 tnv B.J. van der Neut-Ruitenberg onder vermelding van ‘reünie Shelter’. Het geld dat over is, gaat naar een het goede doel van Desiree en Miquel. Als je niet komt BBQ-en maar wel naar de reünie komt (super gezellig!), dan is het wel fijn dat je even een berichtje stuurt! 

pp

Live muziek van Losing Adam en een open podium

De leden van de band ‘Losing Adam’ bereiden zich voor op een spectaculair optreden. Ook is er een open podium voor getuigenissen of voor een spontaan optreden op ander vlak. Neem foto’s mee om samen te bekijken.

Oude herinneringen

Geef je muziektips door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voeg nummers toe aan onderstaande playlist in Spotify!.

Spotify playlist

Om vast in de stemming te komen is er vast een spotify lijst aangemaakt met muziek uit die tijd. Als je deze lijst gaat volgen kan je zelf nummers toevoegen.

https://open.spotify.com/user/tiohill/playlist/1HeyLBetuljB0n3ViBTzVb?si=6QxaeH9MTOeEnIZ7s_mZ4w

Hulp

We willen een bardienstrooster maken. Heb je zin om nog 1 x achter de bar te staan, dan horen we het graag. Ook is er hulp nodig bij het opbouwen, afbreken en schoonmaken. Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe meer zielen

… hoe meer vreugd. Daarom doen we een beroep op ieders netwerk: spread the news en deel het via Facebook, Snapchat en Twitter!

Adres Shelter

Ambachtsheerelaan 27, Harmelen


Het shelter reünieteam

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2017 (klik hier voor de disclaimer)