kijkmee2      facebook      logohv

Kerkbalans 2021

De actie Kerkbalans komt er binnenkort weer aan met als thema :’’Geef vandaag voor de kerk van morgen”.

De bekende enveloppen met brief, folder en antwoordenenvelop worden bij u bezorgd tussen 18 januari en 1 februari. We willen deze actie Kerkbalans vooral de jongere mensen uitdagen om te geven; bouw je mee aan (jullie) kerk?! Ook willen we de mensen vragen die minder dan 100 euro hebben gegeven om te overwegen uw bedrag te verhogen.

Meer dan ooit missen we de warmte van gemeenteleden om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. We zoeken allemaal verbinding, contact en genegenheid. En onze kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen. Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band. We zijn dankbaar dat we, nu we elkaar niet in en bij de kerk kunnen ontmoeten, de mensen en de financiële middelen beschikbaar hebben om via ‘online’ kerkdiensten die verbinding, die saamhorigheid, voor zover dat mogelijk is vast te houden.

We vragen u/jou om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden.

Wilt u/wil jij ook dat onze kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat?

Geef dan vandaag voor de kerk van morgen!

20543 banner 1920x500