Actie Laat het Klinken

Update 30-10-2021

De meeste kabels liggen er ondertussen in, bijna 1400 meter. Op dit moment zijn we bezig met de afwerking, 230v en vandaag begonnen aan het meubel.

Vanwege prijsstijgingen van een aantal producten (alle audio en video producten zijn de afgelopen maanden zeker 25% duurder geworden door een chip tekort) kunnen we nog wel wat geld gebruiken voor de actie. Dus heeft u nog niet gegeven of wilt u wat extra’s geven? https://qr3.ideal.nl/9766f5c4-287d-49fb-81ac-f455f4fabbae

Update 2-10-2021: we zijn begonnen met het leggen van de bekabeling.

Dank aan alle handige gemeenteleden die hiermee helpen.

IMG 0638IMG 0618IMG 0623

Actie Laat het Klinken

Op woensdag 6 juli is het plan wat door de kerkrentmeesters is opgesteld, voor beamers, uitbreiding KerkTV en de nieuwe geluidsinstallatie, goedgekeurd door de kerkenraad. We zijn als kerkrentmeesters blij dat we een grote stap gaan maken in beeld- en geluidskwaliteit voor zowel de mensen in de kerkzaal als de mensen thuis.

Zoals u op de gemeenteavond heeft kunnen zien willen we als kerkrentmeesters een deel van dit bedrag binnenhalen door het starten van een geldinzamelingsactie.

Deze actie heet: “Laat het klinken”

We hopen met deze actie het totaalbedrag van ongeveer 7000 euro op te halen. De actie gaat in vanaf dit moment en u we willen bij deze aan u / jouw vragen of je mee wilt “bouwen” aan de nieuwe geluid- en beeldinstallatie.

Zodat u / jij u ook goed geluid heeft/hebt, liedteksten kan zien op de beamers en de kinderen kunt zien als er een filmpje is van de zondagsschool / zendeling.

Uw / jouw gift kan overgemaakt worden op het algemene bankrekeningnummer NL04RABO0373734387 onder vermelding van Laat het klinken.

U kunt ook via iDeal uw gift overmaken, scan de onderstaande QR code met uw camera app van uw telefoon.

laathetklinken

We hopen een beroep op u / jou te mogen doen!

barometer vs10