kijkmee2      facebook      logohv

Kinderfeest 2021

spandoek kinderfeest

Kinderfeest 2021

Op 10, 11 en 12 september is het feest in en rond de Hervormde Kerk! Als we kijken naar de anderhalf jaar dat achter ons ligt, denken we dat de kinderen een hoop contact hebben gemist. Contact met elkaar, contact met familie, contact met de kerkelijke activiteiten, en misschien ook wel contact met God. Om dit een beetje goed te maken, zijn we op het idee gekomen om een spetterend Kinderfeest te organiseren!

Elke dag is er een prachtig programma opgezet met spel, sport, samen zingen en praten, knutselen, etc. Als je mee wil doen, dan moet je je wel even opgeven. Dat kan via het formulier dat je hier kan vinden: http://tiny.cc/kinderfeest2021

Meer informatie vind je ook in de Facebook-groep Kinderfeest Harmelen: http://tiny.cc/FBkinderfeest 

Op zaterdagochtend tussen 10.00 en 11.30 zijn ook andere belangstellenden welkom voor een praatje, een kopje koffie of thee en het bezichtigen van de kerk.

Het kinderfeest is gratis toegankelijk voor elk kind! Het feest wordt gefinancierd door de Hervormde Gemeente Harmelen. Mocht je een gift willen geven, kan dit op rekeningnummer NL04RABO0373734387 t.n.v. Coll Kerkrentmeester Hervormde Gemeente Harmelen o.v.v. Kinderfeest.

UItnodiging 1 5

 2.jpeg

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2020 (klik hier voor de disclaimer)