luistermee3       facebook      logohv

ROJ voor jou!

Ook dit jaar is er weer een nieuw ROJ seizoen van start gegaan met verschillende leuke activiteiten. Ben je 16 jaar of ouder? En lijkt het je leuk om samen met andere jongeren van jouw leeftijd te ontspannen of een sportieve activiteit te doen?? Dan moet je zeker een keer bij ROJ komen kijken!

De activiteiten zijn één keer in de maand op zaterdagavond, en worden elke keer in een andere plaats georganiseerd. Aankomend jaar hebben we onder andere deze activiteiten op de planning staan: voetballen, een avondje cabaret, beachvolleybal, barbecue en nog veel meer. Ook is er dit jaar weer een ROJ weekend waar je zeker bij moet zijn! Al een beetje enthousiast geworden? Zet dan snel even de resterende data in je agenda!

Voor de data verwijzen wij u/jouw graag naar de agenda (klik hier)

Lijkt het je leuk om een keer mee te gaan? Stuur dan even een berichtje naar Ruben de Heer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-37405425. Of ga naar de regionaal open jeugdwerk facebook en meld je aan! Hopelijk tot snel!

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2017 (klik hier voor de disclaimer)